IsoButylparaben nebo izobutyl p-hydroxybenzoát CAS 4247-02-3 prášek API, Surovina

IsoButylparaben nebo izobutyl p-hydroxybenzoát CAS 4247-02-3 prášek API, surovina Název produktu: IsoButylparaben nebo isobutyl p-hydroxybenzoát Synonyma: isobutylester kyseliny 4-hydroxybenzoové, IsoButyl Paraben, izobutyl 4-hydroxybenzoát Číslo CAS: 4247-02-3 Vlastnosti: Bezbarvý malý krystal nebo bílá krystalická ...

Podrobnosti o produktu

IsoButylparaben nebo izobutyl p-hydroxybenzoát CAS 4247-02-3

IsoButylparaben or Isobutyl p-hydroxybenzoate API raw material.png


Název produktu: IsoButylparaben nebo isobutyl p-hydroxybenzoát prášek API, surovina

Synonyma: isobutylester kyseliny 4-hydroxybenzoové, izobutylparaben, izobutyl-4-hydroxybenzoát

Číslo CAS: 4247-02-3

Charakteristika: Bezbarvý malý krystal nebo bílý krystalický prášek. Bez zápachu. Špatně rozpustný ve vodě

Test: 99% Min prášku Isobutylparaben API, surovina.

Vzorec: C11H14O3

Vzorec struktury:

IsoButylparaben or Isobutyl p-hydroxybenzoate formula.png

Klíčová slova: izobutylparaben, izobutylparaben, izobutyl-4-hydroxybenzoát, izobutylp-hydroxybenzoát práškový API, surovina.

Informace o balení: 25 Kgs / Drum nebo 20 Kgs / Ctn
UN: UN 3077 9 / PG 3

Popis a použití:
Isobutylparaben je také znám jako izobutylparaben, izobutyl-4-hydroxybenzoát, izobutyl p-hydroxybenzoát. Jedná se o antimikrobiální a protiplísňovou látku. Isobutylparaben je účinný konzervační prostředek v mnoha typech receptur. Je to preventivní a proti plísním. Isobutylparaben se používá ve farmaceutickém průmyslu a kosmetických výrobcích.

-------------------

V dnešním světě hromadné výroby a konzumace výrobků pro péči o pokožku se zdá, že přísady jako izobutylparaben nebo izobutylparaben surovina se rozšiřují mezi naši pomoc a zároveň nás ubližují. Isobutylparaben nebo izobutylparaben se často používá v přípravcích pro péči o pokožku, jako je po holení, krémy na pokožku, kořenová maska, balzám na rty, krémy pod kůží apod. Ačkoli se Isobutylparaben nebo izobutylparaben tak široce používají v přípravcích na osobní péči, že izobutylparaben nebo izobutylparaben mohou být pro zdraví nebezpečné. Ve skutečnosti některé výzkumy poukazují na přítomnost izobutylparabenu nebo izobutylparabenu v tkáních rakoviny prsu. To je důvod, proč někteří odborníci na kůži naznačují, že se z denního užívání odstraňují všechny izobutylparaben nebo izobutylparaben. Isobutylparaben nebo izobutylparaben proto stále potřebují bližší pohled a další výzkum možných rizik a přínosů.

 

Mechanismus účinku izobutylparabenu nebo izobutylparabenu:

Výrobci pro péči o pokožku zahrnují izobutylparaben nebo izobutylparaben ve svých produktech, aby prodloužili životnost krémů a lotionů. Předpokládá se, že izobutylparaben nebo izobutylparaben nepředstavují žádné příznivé účinky na naši pokožku, ale stále jsou zahrnuty do přípravků, protože Isobutylparaben nebo izobutylparaben zastaví růst plísní a bakterií.

 

V mnoha ohledech je začlenění Isobutylparabenu nebo Isobutylparabenu nezbytné v dnešní době. Často považujeme za samozřejmostí, jak levné je možné zakoupit některé produkty péče o pleť. Isobutylparaben nebo izobutylparaben hodně přispívá k samotné skutečnosti, že nemusíme ztrácet příliš mnoho expirovaných výrobků. V mnoha ohledech je to dosaženo selektivním použitím izobutylparabenu nebo izobutylparabenu a dalších konzervačních látek.

 

Navíc, zastavením růstu bakterií a hub, Isobutylparaben nebo Isobutylparaben pomáhají chránit před infekcí a dalšími příbuznými nemocemi. Naše kůže funguje jako bariéra. Pokud se však na kůži aplikují kontaminované výrobky osobní péče, může se vyvolat zánětlivá reakce a způsobit poškození kůže. Dále by bakterie mohly snadno proniknout do našich ochranných linií, pokud se kontaminovaný výrobek použije na rozbitou kůži nebo pokud by náhodně do úst zasáhly malé množství kontaminované rtěnky nebo balzám na rty.

Proto je Isobutylparaben nebo Isobutylparaben velmi užitečné pro ochranu našeho blahobytu.

 

Jako profesionální Čína Isobutylparaben nebo Isobutyl paraben dodavatele surovin a výrobce v Číně, FENGCHEN GROUP CO, LTD dodává a vyváží Isobutylparaben nebo Isobutyl paraben API z Číny v Číně téměř 10 let.

 

Isobutylparaben Nežádoucí účinky

Primárním problémem s izobutylparabenem nebo isobutylparabenem je jeho schopnost napodobovat estrogen. Mohlo by to být velkým problémem, pokud Isobutylparaben nebo Isobutyl paraben vstoupí do těla ve velkém množství (nebo se hromadí), protože může odhodit endokrinní systém, který je zodpovědný za sekreci hormonů, které regulují mnoho procesů v systému. Celková vysoká hladina estrogenu může souviset s rakovinou. Nicméně pokud jde o Isobutylparaben nebo Isobutylparaben, důkazy o jeho vztahu k rakovině prsu nejsou zcela přesvědčivé.

Nakonec někteří odborníci na péči o pleť a regulační agentury tvrdí, že to není přítomnost Isobutylparabenu nebo Isobutylparabenu, který způsobí rakovinu, ale množství izobutylparabenu nebo izobutylparabenu, které se vyskytuje v typickém krému, a jak často se používá. A protože většina produktů má poměrně nízké koncentrace izobutylparabenu nebo izobutylparabenu, jsou proto považovány za zcela bezpečné. Data se však ještě neřeší, jestliže genetická predispozice nebo jiné zdravotní aspekty činí jednotlivce citlivější na negativní účinky Isobutylparabenu nebo Isobutylparabenu.

------------------

Zdroje:

Izobutylparaben nebo izobutylparaben je ester isobutylalkoholu a kyseliny p-hydroxybenzoové. Stejně jako ostatní parabeny se v kosmetice používá jako antimikrobiální konzervační látka.

Odborná skupina pro revizi kosmetických přísad dospěla v roce 2010 k závěru, že Isobutylparaben nebo Isobutylparaben jsou bezpečné pro použití v kosmetice.

  ------------------------

Hlavní indexy

Položka

Index

Obsah
Izobutylparaben, izobutylparaben

≥99%

Bod tání

75 až 77 ° C;

Síran (S04)

≤0,024%

Volná kyselina (PHBA)

≤0,55%

Zbytky při zapálení (GT-20)

≤ 0,10%

Těžký kov (Pb)

<10 ug="">

Arsen (As2O3)

≤ 4 ug / g

Strata při sušení (na silikagelu po dobu 5 hodin)

≤0,5%

Nejvyšší kvalita, Čína Čistý izobutylparaben, Isobutyl paraben Prášek / substance Factory v Číně; Čína Izobutyl 4-hydroxybenzoát, Izobutyl p-hydroxybenzoát Dodavatelé surovin v Číně. Čína Izobutylparaben, izobutyl 4-hydroxybenzoát, API Výrobci v Číně.

Pokud hledáte IsoButylparaben nebo izobutyl p-hydroxybenzoát CAS 4247-02-3 prášek API, Suroviny, přivítejte nás kontaktovat. Jsme jedním z předních a profesionálních výrobců a dodavatelů v této oblasti v Číně. K dispozici je konkurenceschopná cena a dobrý post-prodejní servis.
Hot Tags: IsoButylparaben nebo izobutyl p-hydroxybenzoát CAS 4247-02-3 prášek API, Surovina, výrobci, dodavatelé, cena
Dotaz

You Might Also Like