Lanolin bezvodý farmaceutický stupeň BP, USP a kosmetická třída CAS 8006-54-0

Lanolin bezvodý farmaceutický stupeň BP, USP a kosmetická třída CAS 8006-54-0 Název výrobku: Bezvodý Lanolin Synonyma: anhydrát Lanolinu, bezvodý Lanolin, tuk z vlny, vlněný vosk Číslo CAS: 8006-54-0 Charakteristika: Žlutá polovina pevné masti Stupeň: Tech grade, kosmetická třída, Pharma Grade, potravinářský stupeň ...

Podrobnosti o produktu

Lanolin bezvodý farmaceutický stupeň a kosmetická třída CAS 8006-54-0

Lanolin Anhydrous Pharmaceutical Grade BP, USP And Cosmetic Grade.jpg

Název produktu: Bezvodý Lanolin

Synonyma: Lanolin bezvodý, Bezvodý Lanolin, Vlněný tuk, Vlněný vosk BP, USP

Číslo CAS: 8006-54-0

Charakteristika: Žlutá polovina pevné masti

Stupeň: Tech třída, kosmetická třída, Pharma stupeň, potraviny Grade

Zkouška: Ověřte COA následujícím způsobem.

Kód HS: 15050000 Navrženo.

Klíčová slova: Lanolin bezvodý, Lanolin, Bezvodý Lanolin, Lanolin Pharmaceutical Grade, Lanolin Bezvodý USP, BP

Balení: 50kg / buben, 190kg / buben, velkoplošná kovová nádoba opatřená plastovým nástřikem nebo velkým plastovým bubnem. Kontejner 20FCL může nakládat bubny 360/80.

Doba odeslání: Okamžitá zásilka. Zvláštní požadavky lze sjednat.

Ústava: komplexní směs vysokomolekulárních mastných kyselin, alkoholů a esterů.

Popis:

Lanolin Anhydrous se nazývá také anhydrát Lanolinu, bezvodý Lanolin, tuk z vlny, vlnený vosk nebo mastnota z vlny. Jedná se o mastnou žlutou látku vylučovanou mazovými žlázami z vlny. Většina Lanolinu Bezvodá, kterou lidé používají, pochází z ovcí.

------------------

Lanolin bezvodý, anhydrát Lanolin USP, BP Grade je přírodní, vysoce kvalitní čištěný lanolin odvozený z ovčí vlny. Lanolin bezvodý, bezvodý Lanolin USP BP je jednou z nejlepších látek pro jemnou, suchou nebo popraskanou pokožku, protože poskytuje ochrannou bariéru na pokožce a také pomáhá rezervovat vlhkost do pokožky. Lanolin bezvodý, anhydrát Lanolin USP, BP je velmi důležitá složka ve krémách, kapslích, holicích krémách, pleťových zvlhčovačích apod. Je velmi běžně užívána k léčbě vyčištění vyrážky, drobných popálenin a odřenin.

---------------------

Lanolin bezvodý, anhydrát Lanolin BP, USP30 je vyráběn z vícestupňové rafinace tuku z vlny, obnovitelné a přírodní suroviny, která se získává od čištění surové vlny. Může být použit v mnoha oblastech.

Lanolin bezvodý, anhydrát Lanolin USP, BP je vynikající změkčovadlo a bude snadno absorbován naší kůží. Tyto 2 znaky jí umožňují působit jako nepřekonatelný zvlhčovač, který může změkčit a zjemnit pokožku. Lanolin bezvodý, anhydrát Lanolin USP, BP lze aplikovat v několika aplikacích včetně barevných kosmetických přípravků, péče o pokožku, péče o vlasy a dokonce i veterinárních léků nebo léků.

------------------------

Lanolin Anhydrous je přirozený vedlejší produkt zpracovávané zvířecí vlny. Surovina se zpracovává k odstranění nečistot a přebytečných tekutin a získá se bezvodý lanolin. Doslova znamená anhydrát lanolinu.

Lanolin Anhydrous se vyrábí z vícenásobného zušlechťování tuku z vlny, což je přirozená obnovitelná surovina. Získává se z odmašťování surové vlny. Lanolin Anhydrous má velmi přísné požadavky na barvu, zápach a čistotu. Nízký obsah pesticidů činí Lanolin Anhydrous v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu.

Lanolin Anhydrous je vynikající změkčovadlo. To je velmi snadné být vstřebáván kůží. Lanolin Anhydrous může být použit v mnoha aplikacích, kde jsou barva a vůně kritické. Navíc má silné emulgační vlastnosti, které umožňují, aby Lanolin Anhydrous fungoval jako nepřekonatelný zvlhčovač, který hladce a změkčuje pokožku. Může být použita ve všech typech barevných kosmetických přípravků, péče o vlasy, péče o pleť, mýdla atd. Také mnoho použití v topických farmaceutických aplikacích a přípravcích pro péči o děti.

Jako profesionální Čína Lanolin Bezvodý Pharma Grade USP, BP a kosmetické třídy dodavatele a výrobce, FENGCHEN GROUP CO, LTD dodává a vyváží Lanolin Bezvodý USP, BP Pharmaceutical Grade a kosmetické třídy z Číny pro téměř 10 let.

Použití bezvodého Lanolinu:

Vzhledem k tomu, že Lanolin Anhydrous je chemicky podobný vosku, má řadu aplikací v různých průmyslových odvětvích. Lanolin je také strukturálně podobný lipidům, které se nacházejí v lidských kožních buňkách, což je důvod, proč je běžnou složkou našich výrobků pro denní péči o pleť.

Bezvodý Lanolin je také ceněn díky svým vlastnostem maziva. Často se používá k mazání pohyblivých strojních součástí, aby se snížilo tření a opotřebení. Jako dodatečný bonus je Lanolin Anhydrous kompatibilní s řadou přísad, které z něj činí univerzální a nákladově efektivní řadu technických procesů. Bezvodý lanolin je také netoxický a snadno biodegraduje v prostředí.

Léčba Lanolin Anhydrous se používá jako zvlhčovač k léčbě nebo prevenci nebo boji proti suché, hrubé, šupinaté, svědivé kůži a drobné kožní podráždění.

Suchá kůže je způsobena ztrátou vody v horní vrstvě pokožky. Lanolin Anhydrous působí tím, že na vrchu pokožky vytvoří olejovou vrstvu, která zachycuje vodu v naší pokožce.

Lanolin Anhydrous je běžná změkčovadla. Pomáhá spadnout mrtvé kožní buňky, pomáhá pokožce udržet více vody a zanechává pokožku hladší a měkčí.

Farmaceutické aplikace:

Bezvodý lanolin se používá v mastich, balzámách a jiných topických prostředcích pro boj s popraskanými rty, menšími ranami a odřeninami, popáleninami, plicní vyrážkou a jinými podrážděními kůže.

Vzhledem k tomu, že Lanolin Anhydrous je snadno vstřebáván přes naši pokožku, působí jako nosná báze pro usnadnění absorpce dalších léčivých látek ve výrobku.

Jiné použití:

V mnoha zemích je povoleno používat Lanolin Anhydrous jako přídatnou látku v potravinách. Nejčastěji se používá k výrobě žvýkaček. Hráči baseballu typicky používají výrobky na bázi Lanolinu na bázi bezvodých látek, jako je holicí krém, k "vniknutí" nové rukavice nebo rukavic. Vzhledem k tomu, že bezvodý Lanolin přirozeně odpuzuje vodu, běžně se vyskytuje v kůži a leštidlech na boty. Lanolin Anhydrous se používá také jako voděodolný vlněný oděv.

Lanolin Bezvodé vedlejší účinky:

Většinou je Lanolin Anhydrous bezpečně a účinně používán bez vedlejších účinků. Pálení, závratě, zarudnutí nebo podráždění se mohou objevit u některých lidí. Pokud se vyskytne některý z těchto stavů, okamžitě informujte svého lékaře nebo lékárníka.

Ujistěte se, že nejste alergičtí na bezvodý Lanolin před použitím.

-------------------------

Závažné alergické reakce na bezvodý Lanolin jsou zřídka. Měli bychom však vyhledat okamžitou odbornou lékařskou péči, pokud existují příznaky závažné alergické reakce, včetně: vyrážky, dýchacích potíží, svědění / otoku (zejména obličeje / jazyka / hrdla), těžkého závratě atd.

-----------------

Lanolin bezvodý, anhydrát Lanolin USP, BP je také nazýván vlnovým voskem nebo tukem z vlny. Je to vosk vylučovaný mazovými žlázami z vlny. Lanolin bezvodý, anhydrát Lanolin USP, BP přispěje k ochraně vlny a pokožky před ničivými změnami klimatu a životního prostředí; také hraje klíčovou roli v hygieně pokožky.

 

Výhody našeho Lanolinu bezvodého anhydrátu Lanolinu USP, BP :

Bohatý zdroj cholesterolu, čistý, delší trvanlivost.

------------------

Vlastnosti a použití bezvodého Lanolinu , anhydrátu Lanolinu USP, BP:

Tento výrobek je vyráběn vícestupňovou rafinací vlněných vláken. Zpracovávány v reaktorech z nerezavějící oceli v GMP prostředí, a tudíž nejlepší zachování barev a vlastností v průběhu času.

Kvůli jeho změkčovadlům, vysoké absorpční kapacitě a emulzním vlastnostem a nízké chemické reaktivitě je Lanolin bezvodý, anhydrát Lanolin USP, BP široce používán v kosmetice, toaletní přípravě a farmaceutických přípravcích.

Produkuje velmi stabilní vodní emulze v oleji, což je charakteristika, která z něj činí základní složku excipientů farmaceutických formulací.

------------------------------

Lanolin bezvodý, anhydrát Lanolin USP, BP se používá jako zvlhčovač k ošetření nebo prevenci suché, hrubé, svědivé, šupinaté pokožky a drobných kožních podráždění (Například plicní vyrážka, popáleniny kůže z radiační terapie).

Suchá kůže je způsobena stykem vody v horní vrstvě naší pokožky. Emolienti / zvlhčovače fungují tím, že na vrchní části pokožky vytvoří olejovou vrstvu, která zachycuje vodu v naší pokožce. Mnoho zdravotnických prostředků také obsahuje složky, které změkčují nadrženou látku, která drží horní vrstvu kožních buněk dohromady. Lanolin bezvodý, anhydrát Lanolin USP, BP pomáhá odumřelým buňkám kůže spadnout, pomáhá pokožce udržet více vody a ponechává kůži pocit hladší a měkčí.

--------------------

COA bezvodého Lanolinu:

Test

Standard

Výsledek

Zápach
Lanolin bezvodý

K čistému lanolinu

Odpovídá

Vzhled
Lanolin bezvodý

Polovina pevné masti

Odpovídá

Barva

Žlutá oranžová

Odpovídá

Hodnota kyseliny, mg KOH / g

≤1,0

0,88

Kyselost, ml

Ne více než 2,0 ml 0,10 NaOH / 10,0 g

1,57

Ztráta sušením

≤0,5%

0,15%

Vodorozpustná kyselina a alkálie

Složit

Složit

Oxidovatelné látky rozpustné ve vodě

Složit

Složit

Alkalinity

Složit

Složit

Bod tání
Lanolin bezvodý

38-44 ° C

38 ° C

Popel

≤0,15%

0,06%

Hodnota jódu, gi / 100 g

18-36

26.4

Saponifikace

90-105

95.2

ZÁVĚR: Tento produkt splňuje standard USP.

Lanolin Anhydrous Pharmaceutical Grade BP, USP And Cosmetic Grade TDS.jpg

Nejvyšší kvalita, Čína Pure Lanolin Bezvodý továrna Pharma Grade USP, BP a kosmetické třídy v Číně; Čína Lanolin bezvodé suroviny Pharma Grade USP, BP a kosmetické třídy Dodavatelé v Číně. Čína Lanolin Bezvodý API Pharma Grade USP, BP a kosmetické třídy Výrobci v Číně.

Pokud hledáte Lanolin bezvodý farmaceutický stupeň BP, USP a kosmetická třída CAS 8006-54-0, kontaktujte nás. Jsme jedním z předních a profesionálních výrobců a dodavatelů v této oblasti v Číně. K dispozici je konkurenceschopná cena a dobrý poprodejní servis.
Hot Tags: Lanolin bezvodý farmaceutický stupeň BP, USP a kosmetická třída CAS 8006-54-0, výrobce, dodavatelé, cena
Dotaz