Peg-40 hydrogenovaný ricinový olej, hydrogenovaný ricinový olej Peg-35 CAS 61791-12-6

Peg-40 Hydrogenovaný ricinový olej, Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej CAS 61791-12-6 Klíčová slova: Peg 40 Ricinový olej, Peg-40 Hydrogenovaný ricinový olej Peg 35 Ricinový olej, Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej Popis a použití: PEG 40 Hydrogenovaný ricinový olej a rýžový olej Peg 35 jsou oba polyethylenové ...

Podrobnosti o produktu

Peg-40 Hydrogenovaný ricinový olej, Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej CAS 61791-12-6

Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Peg-35 Hydrogenated Castor Oil.jpg


Jméno výrobku:

Peg-40 Hydrogenovaný ricinový olej,

Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej

Synonyma:

Peg 40 Ricinový olej,
Polyoxyethylenový ricinový olej Ether 40,
Polyoxyl 40 ricinový olej
Polyoxylový ricinový olej 40

Peg 35 Ricinový olej,
Polyoxyethylenový ricinový olej Ether 35,
Polyoxyl 35 ricinový olej
Polyoxylový ricinový olej 35

Vlastnosti:

Čirá světle žlutá olejovitá kapalina nebo polotuhá látka

Čirá světle žlutá olejovitá kapalná nebo krémová látka

Číslo CAS:

61791-12-6

Balík:

200 kg / železný buben nebo 1000 kg / buben


Klíčová slova:

Peg 40 Ricinový olej, Peg-40 Hydrogenovaný ricinový olej

Peg 35 Rostlinný olej, Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej

Cremophor EL 35, Cremophor EL 40

Popis a použití:

PEG 40 hydrogenovaný ricinový olej a ricínový olej Peg 35 jsou oba polyethylenglykolové deriváty hydrogenovaného ricinového oleje a jsou jantarově zbarvená, mírně viskózní kapalina, která má přirozeně mírně mastný zápach. Používá se v kosmetických a kosmetických výrobcích jako emulgátor, surfaktant a vonná látka podle výzkumu.

PEG nejsou považovány za dráždivé nebo senzibilizační látky a jsou schváleny pro použití CIR a FDA, ale nelze je použít na rozbité kůži. PEG 40 Hydrogenovaný ricinový olej je bezpečný pro použití v koncentracích až do 100% bez podráždění. Zdá se však, že zvyšuje senzibilizační potenciál jiných složek. Molekulová hmotnost 40 znamená, že je minimálně absorbována kůží.

Jako profesionální Čína Peg 40 ricinový olej, Peg-40 Hydrogenovaný ricinový olej, Cremophor EL 40 dodavatele a výrobce, FENGCHEN GROUP CO, LTD dodává a vyváží Peg 35 ricínový olej, Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej, Cremophor EL 35 od Čína téměř 10 let.

-------------------

Ricínový olej PEG-30, ricinový olej PEG-33, ricinový olej PEG-35, ricinový olej PEG-36 a ricinový olej PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 jsou polyethylenglykolové deriváty ricinového oleje. PEG-30 hydrogenovaný ricinový olej (Cremophor EL 30) a PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej (Cremophor EL 40) jsou polyethylenglykolové deriváty hydrogenovaného ricinového oleje. PEG-36 ricinový olej (Cremophor EL 36) je světle žlutá a mírně viskózní kapalina s mírným tukovým zápachem. Rotační olej PEG-40 (Cremophor EL 40) je jantarově zbarvená kapalina. PEG Castor Oils a PEG Hydrogenated Castor Oils se používají při přípravě široké škály kosmetických přípravků a výrobků pro osobní péči.

 

PEG-35 ricínový olej, ricinový olej PEG-35, ricinový olej PEG-30, ricínový olej PEG-30, ricinový olej PEG-33, ricinový olej PEG-36 a ricínový olej PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 emulzí snížením povrchového napětí látek, které mají být emulgovány. Pomáhají také další složky rozpustit v rozpouštědle, ve kterém by se normálně nerozpustili.

------------------

PEG 40 Hydrogenovaný ricinový olej ( Cremophor EL 40) je polyethylenglykolové deriváty hydrogenovaného ricinového oleje a je jantarově zbarvená, mírně viskózní kapalina, která má přirozeně mírně mastný zápach. Je široce používán v kosmetice a kosmetických výrobcích jako emulgátor, povrchově aktivní látka a vůně přísad, podle výzkumu.

 

Ricinový olej PEG-30, ricinový olej PEG-33, ricinový olej PEG-35, ricinový olej PEG-36 a ricinový olej PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 nejsou CIT a FDA byla schválena pro použití, ale nikoli na pokožce. CIR zjistila, že PEG 40 Hydrogenovaný ricinový olej (Cremophor EL 40) je bezpečný pro použití v koncentracích až do 100%, aniž by způsoboval podráždění, i když se prokázalo, že zvyšuje senzibilizační potenciál jiných složek. Molekulová hmotnost 40 znamená, že je minimálně absorbována kůží.

Navzdory mnoha strachům ohledně PEG jsou stále považovány za součást velkého množství výrobků, protože jsou jejich různorodými vlastnostmi. Ve studii publikované v časopise Toxicology před deseti lety se dospělo k závěru, že: "Při zohlednění všech dostupných informací ze souvisejících sloučenin a způsobu a mechanismu účinku nebylo možné identifikovat žádné obavy týkající se bezpečnosti těchto koncových bodů. Na základě dostupných údajů se proto dospělo k závěru, že ricinový olej PEG-30, ricinový olej PEG-33, ricinový olej PEG-35, ricínový olej PEG-36 a ricínový olej PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 (200 až více než 10 000), jejich étery (laurety, cetethy, cetearety, stearyty a oleáty) a estery mastných kyselin (lauráty, dilauráty, stearáty, distearáty) jsou bezpečné pro použití v kosmetice.

 

Bezpečnostní opatření / vedlejší účinky:

V databázi kosmetických prostředků bylo zjištěno, že PEG 40 Hydrogenovaný ricinový olej ( Cremophor EL 40) je středně nebezpečný v závislosti na použití a upozorňuje na kontaminaci a toxicitu.

Podle studie zveřejněné v Mezinárodním žurnálu toxikologie mohou PEG (včetně PEG 40 hydrogenovaného ricinového oleje) obsahovat škodlivé nečistoty, včetně: ethylenoxidu, o kterém je známo, že zvyšuje výskyt rakoviny dělohy a prsu a leukémie a rakoviny mozku; experimentální výsledky hlášené Národním toxikologickým programem; 1,4-dioxan, známý karcinogen; PAH, o nichž je známo, že zvyšují riziko rakoviny prsu; Vést; žehlička; a arzenu (zdroj).

Výrobky a vzorce obsahující PEG by neměly být aplikovány na poškozenou nebo podrážděnou pokožku. Ačkoli jsou ricinový olej PEG-30, ricinový olej PEG-33, ricinový olej PEG-35, ricínový olej PEG-36 a ricínový olej PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 považovány za bezpečné pro místní použití na zdravé pokožce že pacienti trpící těžkými popáleninami mohou být spojeni s léčbou antimikrobiálním krémem na bázi PEG; tato léčba může mít za následek ledvinovou toxicitu. "Rizikový olej PEG-30, ricinový olej PEG-33, ricinový olej PEG-35, ricínový olej PEG-36 a ricinový olej PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 v antimikrobiálním krému V studiích s neporušenou kůží se však neprokázal systematický účinek. V důsledku pozorování účinků ledvin u pacientů s popáleninami se CIR Expert Panel kvalifikoval k závěru o bezpečnosti PEG-30 ricinového oleje, ricinového oleje PEG-33 , Ricinový olej PEG-35, ricínový olej PEG-36 a ricinový olej PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40, aby se uvedlo, že kosmetické přípravky obsahující tyto složky by měly být velmi pečlivě použity na poškozené pokožce "

-----------------------------

Popis produktu:

 

Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej (Cremophor EL 35) je neiontový solubilizátor a emulgátor vyrobený reakcí ricinového oleje s ethylenoxidem v molárním poměru 1: 35. Hydrogenovaný ricinový olej Peg-35 (Cremophor EL 35) se doporučuje jako solubilizátor a emulgátor v mnoha průmyslových odvětvích. Je zvláště vhodný pro výrobu kapalných přípravků. Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej (Cremophor EL 35) emulguje nebo rozpouští vitamíny A, D, E a K rozpustné v tucích ve vodných roztokech pro orální a topické podání. Ve vodně-alkoholových roztocích velmi snadno rozpouští esenciální oleje.

 

Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej (Cremophor EL 35) je světle žlutá olejovitá kapalina, která je čirá při teplotách nad 26 ° C. Má slabou, ale charakteristickou vůni. Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej (Cremophor EL 35) tvoří čiré roztoky ve vodě. Je také rozpustný v mnoha organických rozpouštědlech, např. V ethanolu, n-propylalkoholu, isopropylalkoholu, ethylacetátu, chloroformu, tetrachlormethanu, trichlorethylenu, toluenu a xylenu. Na rozdíl od aniontových emulgátorů se Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej (Cremophor EL 35) 35 stává méně rozpustným ve vodě při vyšších teplotách. Vodné roztoky se tak stávají zakalenými při určité teplotě. Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej (Cremophor EL 35) je mísitelný se všemi ostatními a při zahřátí také mastnými kyselinami, mastnými alkoholy a některými živočišnými a rostlinnými oleji. Je tedy mísitelná s kyselinami olejovými a stearovými, dodecylovými a oktadecylalkoholy, ricinovým olejem a množstvím látek rozpustných v tucích.

 

Forma, v níž je hydrofobní látka distribuována v kapalině, závisí převážně na jejích vlastnostech a na množství Peg-35 hydrogenovaného ricinového oleje (Cremophor EL 35). Bylo zjištěno, že pokud je v přebytku přítomen hydrogenovaný ricinový olej Peg-35 (Cremophor EL 35), získají se čiré nebo opalescentní kapaliny. Avšak pokud je podíl Peg-35 hydrogenovaného ricinového oleje (Cremophor EL 35) snížen na 5-10% ve vodě nerozpustné látky, existují podmínky pro tvorbu emulze.

-----------------------

Funkce: PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej a Peg 35 Ricinový olej lze použít jako:

1. Parfémová přísada,

2. Povrchově aktivní látka (emulgační činidlo);

3. Povrchově aktivní látka (rozpouštěcí činidlo)

COA z Číny Peg-40 Hydrogenovaný ricinový olej:

Testovací položka

Standard

Výsledek

Vzhled
Peg-40 Hydrogenovaný ricinový olej

Čirá světle žlutá olejovitá kapalná nebo krémová látka

Dodržuje

Identifikace
Peg 40 Hydrogenovaný ricinový olej

Test jodového testu

Dodržuje

Proveďte test saponifikace hodnot

Dodržuje

TLC: Měli by vyhovovat

Dodržuje

Rozpustnost

Volně rozpustný ve vodě av alkoholu. Velmi rozpustný v methylenchloridu

Dodržuje

Cloud Point

70 ° C ~ 84 ° C

78 ° C

Hodnota zmýdelnění (mg KOH / g)

57 ~ 67

Dodržuje

hodnota PH

5.0 ~ 7.0


Hodnota HLB

13 ~ 14


Obsah vody

≤ 1,0%

0,1%

Těžký kov

≤ 10ppm

<>

COA čínského peg-35 hydrogenovaného ricinového oleje


Testovací položka

Standard

Výsledek

Vzhled
Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej

Čirá světle žlutá olejovitá kapalina nebo polotuhá látka

Dodržuje

Identifikace
Peg 35 Hydrogenovaný ricinový olej

Test jodového testu

Dodržuje

Proveďte test saponifikace hodnot

Dodržuje

TLC: Měli by vyhovovat

Dodržuje

Rozpustnost

Volně rozpustný ve vodě av alkoholu. Velmi rozpustný v methylenchloridu

Dodržuje

Viskozita

500 mPa.s-800 mPa.s

Dodržuje

Vzhled řešení

Opalescence ≤ referenční suspenze III
Barva ≤ BY6

Dodržuje
Dodržuje

Relativní hustota

Okolo 1,05

Dodržuje

Alkalinity

Nejvýše 0,5 ml 0,1 M kyseliny chlorovodíkové

Dodržuje

Hodnota pH (1% vodný roztok)

5.0 ~ 8.0

7.0

Kyselinová hodnota (mg KOH / g)

≤ 2,0

<>

Hydroxylová hodnota (mg KOH / g)

65 ~ 82

Dodržuje

Hodnota jódu (mg KOH / g)

25 ~ 35

Dodržuje

Hodnota zmýdelnění (mg KOH / g)

60 ~ 75

Dodržuje

Obsah vody KF

≤ 3,0%

1,0%

Celkem Ash

≤ 0,3%

<>

Těžký kov

≤ 10ppm

<>

Ostatní jména:

Synonymum (S): Hydrogenovaný ricinový olej, ethoxylovaný; Polyethylenglykol 2000 hydrogenovaný ricinový olej; Polyoxyethylen (40) hydrogenovaný ricinový olej; Cremophor Rh 40; Cremophor Rh 40/60; Hco 40; Hco 50; Hco 60; Nikkol Hco 60

Synonymum: POLYETHYLENOVÝ GLYKOL (35) CASTOR OIL; POLYOXYETHYLEN (35) CASTOR OIL

 

Nejvyšší kvalita, Čína Peg-40 Hydrogenovaný závod na výrobu ricinového oleje a Dodavatelé v Číně; Čína Peg-35 Hydrogenovaný ricinový olej Dodavatelé v Číně. Čína Peg-40 Hydrogenovaný ricinový olej Výrobci v Číně.

Pokud hledáte peg-40 hydrogenovaný ricinový olej, peg-35 hydrogenovaný ricinový olej cas 61791-12-6, přivítejte nás, kontaktujte nás. Jsme jedním z předních a profesionálních výrobců a dodavatelů v této oblasti v Číně. K dispozici je konkurenceschopná cena a dobrý post-prodejní servis.
Hot Tags: peg-40 hydrogenovaný ricinový olej, hydrogenovaný ricinový olej peg-35 cas 61791-12-6, výrobce, dodavatelé, cena
Dotaz