Glycerol monostearát 40%, 60% CAS 123-94-4

Glycerol monostearát 40%, 60% CAS 123-94-4 Název produktu: Monostearát glycerolu (GMS) Synonyma: glycerinmonostearát, glycerylmonostearát, glycerinmonostearát, 1monostearylglycerol Typy: atd. Číslo CAS: 123-94-4 Charakteristika: Bílá až ...

Podrobnosti o produktu

Glycerol monostearát 40%, 60% CAS 123-94-4

Glycerol Monostearate 40%, 60%.jpg

Název produktu: Glycerol monostearát (GMS)

Synonyma: monostearát glycerolu, glycerylmonostearát, glycerinmonostearát, 1-monostearoylglycerol

Typy: Monostearát glycerolu 40%, 60%, 42%, 45% atd.

Číslo CAS: 123-94-4

Charakteristika: Bílý až krémový prášek nebo vločka; Bílé až téměř běžné voskové vločky nebo prášek

Vzorec: C21H42O4 = 358,56

Struktura:

Glycerol Monostearate 40%, 60% formula.jpg

Klíčová slova: monostearát glycerolu, monostearát glycerolu, glycerylmonostearát, monostearát glycerolu, monostearát glycerolu 40% , 60%

Stupeň a klasifikace: surovina pro farmaceutické použití a průmyslovou jakost a kosmetickou čistotu

Balení: 200 kg / kovový buben, 50 kg / plastový buben; 25kg / tkané tašky (vločkovité), 25kg / krabice (masivní)

Skladování: na suchém, chladném a větraném místě

Doba odeslání: Okamžitá zásilka.

Doba použitelnosti: 2 roky.

HSCODE Navrženo: 29157030

Popis:

Glycerol monostearát, krátká forma je GMS, je organická molekula používaná jako emulgátor. Glyceryl monostearát je bílý voskovitý šupinatý prášek bez zápachu a sladké chuti. A to je hygroskopické. Glycerolmonostearát je glycerolester kyseliny stearové. Vyskytuje se přirozeně v našem těle jako vedlejší produkt rozpadu tuků a nachází se také v mnoha tukových potravinách.

Glycerylmonostearát je nerozpustný ve vodě, rozpustný v horkém tuku, parafinu, alkoholu, chloroformu, acetonu a diethyletheru.

Jako potravinářský přídatný přípravek se používá jako zahušťovací, emulgační, anti-spekulační a konzervační činidlo glycerolmonostearát; Glycerylmonostearát je z velké části používán v přípravcích na pečení a přidává "tělo" do jídla. Je zodpovědný za to, že zmrzlinu a šlehačkou má hladkou strukturu. Někdy se používá v chlebu jako činidlo proti stékání.

Ve výrobě farmaceutických výrobků je glycerolmonostearát zesilovač a kontrolní uvolňující činidlo; a pryskyřičným mazivem.

V kosmetickém průmyslu, to je také používáno v mnoha formulach péče o vlasy.

Při výrobě potravin je Glycerol Monostearate jedním z nejrozšířenějších a největších spotřebovaných přísad a emulgátorů v chemickém oleji a denním chemickém průmyslu. Navíc je to také typická neiontová povrchově aktivní látka s vlastnostmi emulgace, pěnění, antioxidace a nemrznutí.

Pro jiné použití: Glycerol monostearát je emulgátor pro oleje, vosky a rozpouštědla; ochranný povlak pro hygroskopické prášky.

Jako profesionální Čína Glycerol Monostearát Flake farmaceutické třídy a průmyslový stupeň a kosmetické kvality surovinového materiálu dodavatele a výrobce, FENGCHEN GROUP CO, LTD dodává a vyváží Glycerol Monostearát Flake farmaceutické třídy a průmyslové jakosti a kosmetické kvality suroviny z Číny pro téměř 10 roky.

----------------------

Monostearát glycerolu, glycerinmonostearát (40%, 60%, 90%) je emulgátor, který usnadňuje spojení molekul tuku s vodou. Pomůže zabránit tvorbě tuku na cukrovinkách a lanýži. Glycerylmonostearát, glycerinmonostearát je použitelný pro téměř všechny druhy produktů s obsahem vody a je zvláště doporučován pro použití ve směsích vody a tuku. Monostearát glycerolu, glycerinmonostearát (40%, 60%, 90%) zabraňuje vysychání zmrzlin nebo příliš sladké. Glycerin funguje jako zvlhčovadlo, rozpouštědlo a sladidlo a je také schopen prodloužit dobu konzervace. Glycerylmonostearát, Glycerinmonostearát (40%, 60%, 90%) je také aplikován jako plnivo v komerčně připravených potravinách s nízkým obsahem tuku (Sucha jako koláče, sušenky a bonbóny) a může také působit jako zahusťovací činidlo v kapalinách. Glycerol monostearát, glycerin monostearát také slouží jako cesta, spolu s vodou, zachovat některé druhy listů. Navíc se široce používá jako náhražka cukru. Ačkoli glycerylmonostearát, glycerinmonostearát (40%, 60%, 90%) má téměř stejnou potravní energii jako stolní cukr, nezvyšuje hladinu cukru v krvi ani nezpracovává bakterie, které tvoří plaky a způsobují zubní dutiny.

----------------------

Aplikace a použití:

Glycerol monostearát je glycerolový ester kyseliny stearové široce používaný jako zahušťovací, emulgační, anti-spekulační a konzervační činidlo v potravinářském a nápojovém průmyslu.

Glycerylmonostearát Jako emulgátor může být Glycerol Monostearate používán v nejrůznějších průmyslových odvětvích včetně: potravinářské výroby, nápojů, farmaceutických, kosmetických a jiných průmyslových odvětví.

Zpracování potravin:

Glyceryl monostearát Jako emulgátor a povrchově aktivní činidlo používané v nápoji, instantním jídle, zmrzlině, oleji, cukroví a čokoládě pro zlepšení stability a emulze.

Zpracování plastů:

Glycerylmonostearát Jako plastifikátor, maziva, antistatické činidlo, protizánětlivé činidlo, činidlo proti stárnutí a pěnivé činidlo používané v PVC, PP, PE atd.

Denní chemický, Léčivý a textilní průmysl:

Glycerylmonostearát Jako emulgátor v osobní péči, příchutě a vonné látky, léky na masti a mráz.

------------------

Použití v průmyslu plastů:

Glycerol monostearát, glycerin monostearát funguje jako mazivo, antistatické činidlo, netoxický změkčovadlo, anti-aging ve výrobě polymerů plasty, obalové fólie. Glycerylmonostearát, Glycerinmonostearát je také schopen zlepšit plasticitu, flexibilitu a antistatické vlastnosti.

- Je také široce používán při výrobě polypropylenových uzávěrů, které dodávají antistatickému efektu efekt skluzu / maziva.

- v zemědělských plastových filmech, glycerolmonostearát, glycerinmonostearát působí jako činidlo proti zamlžování.

- Glycerylmonostearát, Glycerinmonostearát se používá jako procesní pomůcka ve výrobním procesu expandovaného polyethylenu pro zlepšení výměny plynu.

 

Výhody a výhody:

1. Glycerolmonostearát, glycerinmonostearát snižuje tření během procesu vytlačování, což dává jednotnou distribuci velikosti buněk. Tímto způsobem zlepšuje výměnu plynu.

2. Glycerylmonostearát, glycerinmonostearát je kompatibilní s kationtovými, aniontovými a neionogenními povrchově aktivními látkami. A má výjimečnou toleranci vůči elektrolytu.

3. Glycerol monostearát, glycerin monostearát má účinky emulgace, disperze, pěnění, defoaming a škrob anti-stárnutí, které jsou velmi užitečné v mnoha produktech.

 

Jiné aplikace:

-Kosmetické použití, glycerylmonostearát, glycerinmonostearát působí jako ko-emulgátor emulzí, modifikuje viskozitu a zvyšuje stabilitu.

- glycerolmonostearát, glycerin monostearát funguje jako emulgátor při výrobě potravin, včetně zmrzliny, žvýkačky, karamelky, škrobu, margarínu, škrobu apod.

- Jako prostředek proti stárnutí škrobu.

- Glycerylmonostearát, Glycerinmonostearát může být výhodným povlakem pro hygroskopické prášky.

--------------------

 


Glycerol Monostearate 40%, 60% Specification-1.jpg

Technické údaje monostearátu glycerolu:

Hodnota kyseliny: 3 Max.

Hodnota jodu: 3 Max.

pH 5% Emulze: 8-10

Glycerin%: 7 Max.

Hodnota SAP: 145-165

Vlhkost: 2% Max.

Bod tání: 58-62 ° C

Monoglycerid: 40% Min.

Glycerol Monostearate 40%, 60% specification-2.jpg

Nejvyšší kvalita, Pure Glycerol Monostearát Flake farmaceutické třídy, průmyslový stupeň, kosmetická třída továrny v Číně; Čína Glycerol Monostearate farmaceutické třídy, průmyslové jakosti, kosmetické třídy surovin Dodavatelé v Číně. Čína Glycerol Monostearate API farmaceutické třídy, průmyslové jakosti, kosmetické třídy Výrobci v Číně.

Pokud hledáte glycerolmonostearát 40%, 60% cas 123-94-4, kontaktujte nás. Jsme jedním z předních a profesionálních výrobců a dodavatelů v této oblasti v Číně. K dispozici je konkurenceschopná cena a dobrý poprodejní servis.
Hot Tags: glycerol monostearate 40%, 60% cas 123-94-4, výrobce, dodavatelé, cena
Dotaz