Kokosový diethanolamid nebo kokamid diethanolamin (CDEA) CAS 68603-42-9

Kokosový diethanolamid nebo kokamid diethanolamin (CDEA) CAS 68603-42-9 Název produktu: kokosový diethanolamid Synonyma: kokosový DEA, kokamid diethanolamin, kokosetanolamid, kokosový diethanolamid kokosového oleje, diethanolamid kokosového oleje, hydroxyethyl) dodekanamid CAS ...

Podrobnosti o produktu

Kokosový diethanolamid nebo kokamid diethanolamin (CDEA) CAS 68603-42-9

Coconut Diethanolamide Or Cocamide Diethanolamine (CDEA).jpg

Název produktu: Diethanolamid kokosového oleje

Synonyma: kokos DEA, kokamid diethanolamin, kokosetanolamid, diethanolamid kokosových mastných kyselin, diethanolamid kokosového oleje,

Chemický název: N, N-bis (2-hydroxyethyl) dodekanamid

Číslo CAS: 68603-42-9

Vlastnosti: Světle žlutá viskózní kapalina

Vzorec: C13H13CINNO4; CH3 (CH2) nC (= O) N (CH2CH2OH) 2

Struktura:

Coconut Diethanolamide Or Cocamide Diethanolamine (CDEA) formula -1.jpg

Formula -2.jpg

Klíčová slova: kokosový diethanolamid, kokosový DEA, kokamid diethanolamin, kokosový olej diethanolamid, dodavatel kokondiethanolamidu , továrna, výrobce.

Balení 1: 200 kg PE bubnu (16 tun / 20 stop FCL)

Balení 2: 1000 kg IBC buben (20 tun / 20 ft FCL)

Tabulka podrobností o balení:


Balení

Množství / FCL

NW / FCL

GW / FCL

200 kg / plastový buben

80Drums

16.00MT

16.80MT

1000 kg / IBC

18IBC

18.00MT

19,17MT


Doba odeslání: do 3 ~ 5 dnů po zaplacení.

Skladování: Skladovat na suchém, chladném místě; od slunce a deště.

Popis:

Kokosový diethanolamid je také nazýván kokamid diethanolaminem (kokosový DEA), kokosový olej diethanolamid coco diethanolamid. To je společný strukturální základ mnoha povrchově aktivních látek. Kokosový diethanolamid se často používá jako přísada do výrobků osobní hygieny, jako je mýdlo, šampon atd. Kokosový diethanolamid (kokamid diethanolamin) má hydrofóbní uhlovodíkový ocas a hydrofilní hlavu. Všechny tyto činí z kokosového oleje diethanolamid vynikající povrchově aktivní látku. Coco Diethanolamid je viskózní kapalina. Coconut DEA se obvykle používá jako pěnivý prostředek v lázních, jako jsou šampony a ruční mýdla. Kokosový diethanolamid se také používá v kosmetice jako emulgátor.

-----------------

Kokosový diethanolamid, kokos DEA, kokamid diethanolamin , kokosový olej diethanolamid, kokosový diethanolamid je společným strukturálním základem mnoha povrchově aktivních látek. To je obecně považováno za složku v komoditách osobní péče, jako je šampon a mýdlo. Chemicky, kokosový diethanolamid, kokos DEA, kokamid diethanolamin, diethanolamid kokosového oleje, kokosový diethanolamid obsahuje hydrofobní uhlovodíkový ocas a hydrofilní hlavu. Tato struktura je vynikající povrchově aktivní látka. Kokosový diethanolamid, kokosový DEA, kokamid diethanolamin, diethanolamid kokosového oleje, kokosový diethanolamid je viskózní kapalina a používá se jako pěnivý prostředek v lázních jako jsou šampony a ruční mýdla av kosmetice jako emulgátor. Chemický vzorec je CH3 (CH2) nC (= O) N (CH2CH2OH) 2, kde n může být závislé na zdroji mastných kyselin.

 

Výrobní proces:

Kokosový diethanolamid, kokosový DEA, kokamid diethanolamin , kokosový olej diethanolamid, kokosový diethanolamid je diethanolamid vyrobený z reakce směsi mastných kyselin z kokosových olejů s diethanolaminem.

-------------------

Výrobní proces kokamidu diethanolaminu:

Kokosový diethanolamid je diethanolamid vyrobený z reakce směsi mastných kyselin z kokosových olejů s diethanolaminem.

Kokosový diethanolamid (kokos DEA) je druh neiontového povrchově aktivního činidla, který je rozpustný ve vodě. Kokamid Diethanolamin má velmi nízké podráždění. Coco Diethanolamid funguje dobře při namáčení, čištění, stabilizaci pěnění, zhušťování, pronikání. Kokosový olej Diethanolamid je kompatibilní s mnoha aniontovými, kationtovými a neionogenními povrchově aktivními látkami. Kokosový diethanolamid je populární v každodenním chemickém průmyslu.

Charakteristika a výhody kokosového diethanolamidu (kokosový DEA):

1, Coco Diethanolamide má dobrou dekontaminaci, zvlhčování, disperzi, anti-tvrdou vodu a antistatické vlastnosti.

2, kokosový olej Diethanolamidová schopnost zahušťování, pěnění, stabilizace pěny a deratizace je perfektní.

3, kompatibilní s jinými aniontovými povrchově aktivními látkami, jako je LABSA. Za těchto podmínek se samozřejmě zlepší pěnivost kokosového diethanolamidu a pěna bude bohatší, stabilnější a zůstane delší.

4. Kokamid Diethanolamin zlepšuje také účinnost mytí, pokud se používá společně s vhodnými chemikáliemi.

Jako profesionální Čína Coconut Diethanolamide, Coconut DEA dodavatele a výrobce, FENGCHEN GROUP CO, LTD dodává a vyváží kokosový diethanolamid, kokosové DEA z Číny téměř 10 let.

Indikace a použití:

Používá se především jako zahušťovadlo, emulgátor, smáčecí prostředek a pěnový stabilizátor v detergentech, šamponech apod. Rovněž lze použít v textilním průmyslu, zpracování kovů, galvanizaci a polygrafickém průmyslu apod.

Funkce:

1. Kokosový diethanolamid (Coconut DEA) nejen stabilizuje pěnu a zahušťuje kapalinu, ale také sníží účinky na podráždění naší pokožky.

2. S vlastnostmi zhotovení měkkého textilního vlákna je kokamid diethanolamin vhodný zejména pro mytí zvířete a lidského vlákna, jako jsou vlasy a nitě atd.

3. Při elektrickém pokovování, leštění obuvi a tiskařské barvě má ​​kokosový diethanolamid (kokamid diethanolamin) také velmi dobrý výkon.

Coco diethanolamid (CDEA) může být použit jako prostředek pro tvorbu viskozity a pěnový posilovač pro mýdlový materiál. Kokamid Diethanolamin je neionogenní povrchově aktivní látka. Coco Diethanolamide má vynikající míru solventnosti a čisticího účinku. Je široce přidáván do našich každodenních myček na ruční mytí a šamponů, protože má dobré vlastnosti pro viskozitu a stabilizaci pěn. Kokosový diethanolamid (kokosový DEA) je také velmi přínosný při minimalizaci podráždění pokožky. Kromě toho se kokamid diethanolamin používá také v oblasti textilních vláken pro schopnost měknutí. Je vhodné umýt vlákno zvířete jako nit a vlasy, abychom jmenovali jen několik.

Coco Diethanolamide (CDEA) vidíme v konečném produktu výrobků pro osobní péči, mycího prostředku na mytí nádobí, kapalného mýdla, kovového máchání, čisticího prostředku na vlnu, pasty na polštářky, vláknového modifikátoru atd.

-------------------

Kokosový diethanolamid, kokos DEA, kokamid diethanolamin, diethanolamid kokosového oleje, kokosový diethanolamid CAS č .: 68603-42-9,

Číslo EINECS: 271-657-0 Také nazýváno 6501.

Molekulární vzorec: RCON (CH2CH2OH) 2, R = Cocoyl.

Kokosový diethanolamid, kokosový DEA, kokamid diethanolamin, kokosový olej diethanolamid, kokosový diethanolamid je vyroben z kokosového oleje, rafinovaný, reaguje s diethanolaminem, je to druh vysoce kvalitní neiontové povrchově aktivní látky.

 

Výhody:

1. Kokosový diethanolamid, kokos DEA, kokamid diethanolamin , kokosový olej diethanolamid, kokosový diethanolamid má dobrou účinnost pěnění, stabilizace pěny, pronikavost, detergentnost, odolnost tvrdé vody apod.

má pozoruhodné emulgační a detergentní vlastnosti.

2. Má dobrou kompatibilitu s jinými povrchově aktivními látkami a má dobrý synergický účinek.

3. Má také dobrý antistatický, antikorozní, antikorozní účinek.

4. Kokosový diethanolamid, kokos DEA, kokamid diethanolamin , kokosový olej diethanolamid, Coco diethanolamid je vhodný k výrobě transparentního produktu.

 

Tradičně byl z kokosového oleje vyroben kokosový diethanolamid, kokos DEA, kokamid diethanolamin, diethanolamid kokosového oleje a kokosový diethanolamid . V těchto letech se však cena kokosového oleje stále zvyšuje, více producentů používá palmový olej a olej z bavlněného jádra jako náhrada kokosového oleje. Tato konečná komodita má větší molekulovou hmotnost, vyšší bod varu, vypadá vyšší viskozita než konečná komodita kokosového oleje.

Kokosový diethanolamid, kokosový DEA, kokosový diethanolamin, kokosový olej diethanolamid, Coco Diethanolamid působí jako pěna zvyšující činidlo, zahušťovadlo, stabilizátor pěny, emulgátor, deoil a dekontaminant v šamponu, mycí prostředek na mytí nádobí, , atd.

 

Kokosový diethanolamid, kokos DEA, kokamid diethanolamin, diethanolamid kokosového oleje, kokosový diethanolamid je neionogenní povrchově aktivní látka. Ve skutečnosti nemá žádný "bod zákalu". Její vzhled je světle žlutá až jantarová viskozitní kapalina. Kokosový diethanolamid, kokosový DEA, kokosový diethanolamin, kokosový olej diethanolamid, Coco Diethanolamid se snadno rozpouští ve vodě, má dobrou funkci pěnění, stabilizuje pěnu, disperguje, dekontaminuje, odolává tvrdé vodě apod. Je kompatibilní s téměř všemi typy povrchově aktivních látek a vykazuje vynikající zahušťovací účinek v kyselém stavu, když se používá spolu s aniontovým povrchově aktivním činidlem.

Kokosový diethanolamid, kokosový DEA, kokamid diethanolamin , kokosový olej diethanolamid, Coco diethanolamid je také schopen zvýšit výsledek čištění, který má být použit jako stabilizátor pěny, přísady, pěnivé přísady. Používá se především při výrobě šamponů a kapalných detergentů.

Navíc kokosový diethanolamid, kokosový DEA, kokamid diethanolamin , kokosový olej diethanolamid, kokosový diethanolamid může vytvářet neprůhledný roztok mlhy, může se stát zcela průhledný, pokud je dobře promíchán. Kokosový diethanolamid, kokosový DEA, kokamid diethanolamin , kokosový olej diethanolamid, kokosový diethanolamid se zcela rozpouští v jiných povrchově aktivních látkách , a to i v alkylových produktech s vysokým a nízkým obsahem uhlíku.

---------------

s registračním číslem CAS 68603-42-9, kokosový diethanolamid, kokosový DEA, kokamid diethanolamin, diethanolamid kokosového oleje, kokosový diethanolamid je také znám jako diethanolamin kokosového oleje; N, N-bis (hydroxyethyl) kokoamidy; N, N-bis (hydroxyethyl) koko-mastné amidy; Kyselina kokosového oleje diethanolamin. Je zařazen do kategorií katalyzátorů a přísad. A co víc, jeho bod varu je 168-274; Rozpustnost ve vodě 5 až 10 g / 100 ml při 18 ° C. Kokosový diethanolamid, kokosový DEA, kokamid diethanolamin, kokosový olej diethanolamid, kokosový diethanolamid je synergent v detergentních systémech s laurylsulfátem sodným, který je také široce používán v šamponech. Je stabilní a hořlavý. A to je neslučitelné se silnými oxidačními činidly.

 

Kokosový diethanolamid, kokos DEA, kokamid diethanolamin, kokosový olej diethanolamid, kokosetanolamid Vlastnost:

EINECS: 271-657-0

Č. CAS: 68603-42-9

Rozpustnost: 5-10 g / 100 ml při 18 ° C ve vodě

Bod tání: 168-274 ° C

Fyzikální stav: viskózní žlutá kapalina

Bod tání: <10>

Bod varu: 169 - 275 c

Specifická hmotnost: 0,99

Ph: 9 (1% sol)

Rozpustnost ve vodě: rozpustný

Bod vzplanutí:> 100 c

Stabilita: stabilní za běžných podmínek

------------------

Symptomy exponování kokosového diethanolamidu (dlouhá doba):

- Dehydratace a abnormality elektrolytů, zejména hypochloremická metabolická acidóza.

- Podráždění kůže, vysušení kůže a kontaktní dermatitida.

- Mírné podráždění očí je časté.

- Při požití může dojít k pářením úst a jícnu.

- Nevolnost, zvracení a průjem.

- otok horních cest dýchacích a značná respirační tíseň.

-----------------

Technické údaje kokosového diethanolamidu:


Položka

1: 1

Typ 1: 1,5

Typ 1: 2

Vzhled, 25 ° C
Kokamid diethanolamid (kokosový DEA)

Světle žlutá viskózní kapalina

Obsah amidu,%

90min

82Min

75min

Hodnota aminu, mgKOH / g

35max

50-75

80 Min

Ester,%

5Max

2Max

1Max

Hodnota pH (10 g / l, 10% vodný roztok ethanolu)

9,0 až 11,0

9,0 až 11,0

9,5-11,5

Barva, Hazen

300Max

300Max

300Max

Špičková kvalita, čistý kokosový diethanolamid, kokosový DEA továrna v Číně; Čína Kokosový diethanolamid, kokosový DEA dodavatelé surovin v Číně. Čína kokosový diethanolamid, kokos DEA API výrobci v Číně.


Pokud hledáte kokosový diethanolamid nebo kokamid diethanolamin (cdea) cas 68603-42-9, kontaktujte nás. Jsme jedním z předních a profesionálních výrobců a dodavatelů v této oblasti v Číně. K dispozici je konkurenceschopná cena a dobrý post-prodejní servis.
Hot Tags: kokosový diethanolamid nebo kokamid diethanolamin (kad) cas 68603-42-9, výrobce, dodavatelé, cena
Dotaz