Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9

Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 je účinná povrchově aktivní látka podporující pěnění nabízející vynikající kondicionační, zahušťovací a stabilizační účinek.

Podrobnosti o produktu

Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9

image001

Čína Cocamidopropylamine Oxide (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 factory, Dodavatel, Výrobce v Číně.

Synonyma: Amidy, kokos, N- [3- (dimethylamino) propyl], N-oxidy; CAO-30

Číslo CAS: 68155-09-9

Charakteristika: Cocamidopropylamin Oxid je čirá až mírně zakalená kapalina.


Klíčová slova:

Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9


Popis:

Neiontová povrchově aktivní látka na bázi kokosového oleje. 32% účinných látek.

pH 6,0-7,5.

Znaky: Čirá až mírně nažloutlá kapalina, žádný nebo slabý zápach. Rozpustné ve vodě.

Název INCI: Cocamidopropylaminoxid

Výhody:

Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 je účinná povrchově aktivní látka podporující pěnění nabízející vynikající kondicionační, zahušťovací a stabilizační účinek.

Na pokožce je velmi mírný.

Navíc Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 nebude ovlivněn kyselinou a tvrdou vodou.

Tento produkt je kompatibilní s aniontovými, kationtovými, amfoterními a neiontovými povrchově aktivními látkami

Použití: Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 může být přidán do vzorců jak je. Typická úroveň použití 1-5% v závislosti na požadovaných pěnivých a čisticích účincích. Pouze k zevnímu použití.

Oblasti použití: Tento výrobek se hojně vyskytuje v mýdlech, čisticích systémech, šamponech na vlasy, dětských výrobcích, bublinových lázních, holicích přípravcích.

Zdroj suroviny: kokosový olej a dimethylaminodpropylamin

Výroba: Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 se vyrábí reakcí kokosového oleje s dimethylaminodpropylaminem a dále peroxidem vodíku.

Testování na zvířatech: Není testováno na zvířatech

GMO: bez GMO, ale není certifikován

Vegan: Neobsahuje složky živočišného původu


Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 je čirá až mírně zakalená kapalina. Cocamidoproylamine Oxide se používá v kosmetických přípravcích a výrobcích pro osobní péči a používá se ve formě šamponů, barviv a barev na vlasy a dalších vlasových přípravků, stejně jako vany a kosmetických přípravků. Tento produkt funguje jako činidlo pro úpravu vlasů, povrchově aktivní činidlo - čisticí prostředek, povrchově aktivní činidlo - zesilovač pěny nebo povrchově aktivní činidlo.

Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 je vyroben z kokosového oleje, rostlinného oleje extrahovaného ze sušeného vnitřního masa kokosu. Kokosový olej reaguje s dimethylaminodpropylaminem a dále se nechá reagovat s peroxidem vodíku za vzniku Cocamidopropylaminoxidu.


Cocamidopropylamine Oxide (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9, je nejznámějším čínským dodavatelem v Číně a je dobře nabitý nejnovějším a nejbezpečnějším obalem.


Funkce:

1.It je kompatibilní se všemi druhy barviva surovin, povrchově aktivních látek, kosmetických surovin.

2. Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 má stabilitu vůči chlornanu sodnému.

3. Dlouhodobě zakázáno topení nad 100 ° C.

4. Vynikající stabilita a dobrá kompatibilita v kyselém a alkalickém prostředí je další důležitou výhodou Cocamidopropylaminoxidu (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9.

5. Má dobrou biologickou odbouratelnost a nízké podráždění pokožky.

6. Navíc má dobrou detergenci, flexibilitu, antistatické vlastnosti, odolnost vůči tvrdé vodě, baktericidní vlastnosti a antikorozní vlastnosti.


Aplikace

1. Cocamidopropylamin oxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 je široce používán v každodenních chemikáliích, jako jsou šampony, sprchové gely, čističe dětských koupelí, citlivá příprava pokožky atd.

2. Tento produkt se také používá jako dispergátor vápníkového mýdla, sterilizační detergent, antistatické vlákno / textilie a změkčovadlo.

3. Cocamidopropylaminoxid (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 také nachází uplatnění v gumárenském průmyslu jako gelový emulgátor.

4. používá se jako prostředek pro vyplňování králičí vlny a pěnidlo pro potlačení požáru atd.

5. Tento produkt je také glyfosátovým synergentem.


Fengchen Group je přední Čína Cocamidopropylamin Oxide (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 dodavatel a výrobce. Specializujeme se na velkoobchodní a hromadné částky, zajištění všech našich klientů mají právo Čína Cocamidopropylamine Oxide (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 výrobce a dodavatele, když ji potřebují. Když se chystáte koupit nebo koupit Cocamidopropylamine Oxide (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 z Číny, prosím, kontaktujte Fengchen Group.


Certifikát o analýze (COA, TDS)

image002

Ostatní jména:

Amidy, kokos, N- [3- (dimethylamino) propyl], N-oxidy;

Amid, Kokos-, N- [3- (Dimethylamino) propyl], N-oxid;

cocamidopropyldimethylaminoxid


Nejvyšší kvalita Cocamidopropylamine Oxide (CAO), Cocamidopropyl Amine Oxide CAS 68155-09-9 továrna, Dodavatel, Výrobce v Číně.

Pokud hledáte cocamidopropylaminoxid (cao), cocamidopropylaminoxid cas 68155-09-9, kontaktujte nás. Jsme jedním z předních a profesionální Čína výrobců a dodavatelů v této oblasti. Konkurenční cena a dobrý poprodejní servis jsou k dispozici.
Hot Tags: cocamidopropylamin oxid (cao), kokamidopropylaminoxid cas 68155-09-9, výrobci, dodavatelé, cena \ t
Dotaz