Kokamidopropyl Betain 30/35 (CAB, CAPB) CAS 61789-40-0

Cocamidopropyl Betaine 30/35 (CAB, CAPB) CAS 61789-40-0 Název produktu: Cocamidopropyl Betaine 30/35 Synonyma: Cocamido Propyl Betain Číslo CAS: 61789-40-0 Charakteristika: světle žlutá kapalina, čirý vzorec: C6H13N4O3; RCONH (CH2) 3N + (CH3) 2CH2COO- Struktura: KEY slova: Cocamidopropyl Betaine, ...

Podrobnosti o produktu

Kokamidopropyl Betain 30/35 (CAB, CAPB) CAS 61789-40-0

Cocamidopropyl Betaine 30 / 35 (CAB, CAPB).jpg

Název produktu: Cocamidopropyl Betaine 30/35

Synonyma: Cocamido Propyl Betaine

Číslo CAS: 61789-40-0

Vlastnosti: světle žlutá kapalina, čistá

Vzorec: C6H13N403; RCONH (CH2) 3N + (CH3) 2CH2COO-

Struktura:

Cocamidopropyl Betaine 30 / 35 (CAB, CAPB) formula-1.jpg

Cocamidopropyl Betaine 30 / 35 (CAB, CAPB) formula-2.jpg

Klíčová slova: kokamidopropyl betaine, kokamidopropyl betaine 30, kokamidopropyl betaine 35

Balení: 200kg / plastový buben, 1 * 20FCL = 80Drums = 16Mt

Doba odeslání: Okamžitá zásilka.

Popis:

Máme 2 typy tohoto produktu: Cocamidopropyl Betaine 35 a Cocamidopropyl Betaine 30.

Kokamidopropylbetain je amfoterní povrchově aktivní činidlo. Má dobré pěnící a čistící účinky. Kokamidopropylbetain je kompatibilní s mnoha aniontovými povrchově aktivními látkami, kationtovými povrchově aktivními látkami, neionogenními povrchově aktivními látkami.

Při použití společně s jinými vhodnými povrchově aktivními látkami se účinek Cocamidopropyl Betaine výrazně zlepší.

Kokamidopropyl Betaine je široce používán v pokročilém šamponu, kapalné lázni, dezinfekci rukou, pěnové čisticí prostředky a domácí detergentní výrobky; A co víc, Cocamidopropyl Betaine je příprava jemného dětského šamponu. Může být použit k výrobě výrobků pro péči o kojence na kůži; V kosmetice a přípravcích pro péči o vlasy je Cocamidopropyl Betaine výborným změkčovadlem; Kokamidopropylbetain je také široce používán jako detergenty, smáčedla, zahušťovadla, antistatické činidla a baktericidy.

Díky výbornému čištění, kondicionování, antistatickému účinku a dobrému přizpůsobení viskozity se Cocamidopropyl Betaine 30 a Cocamidopropyl Betaine 35 široce používají při výrobě našich výrobků pro denní použití. Je stabilní v širokém rozmezí hodnot pH, současně s velmi nízkým podrážděním kůže a očí. Přidáno v šamponu, Cocamidopropyl Betaine působí dokonale spolu s dalšími přísadami, se zřetelně zvýšeným kondicionováním a zesílením.

Kokamidopropyl Betaine může být použit k přípravě osobních mycích prostředků, jako je šampon, bublinková koupel, čisticí prostředek na obličej apod. Jako jemný modifikátor je Cocamidopropyl Betaine zvláště vhodný pro dětskou ochrannou látku.

Jako profesionální dodavatel a výrobce Cocamidopropyl Betaine 30/35 (CAB, CAPB) , FENGCHEN GROUP CO., LTD dodává a vyváží Cocamidopropyl Betaine 35/30 (CAB, CAPB) z Číny již téměř 10 let.

Výhody:

1. Kokamidopropyl betaín má velmi dobrou rozpustnost a kompatibilitu;

2. Velmi nízké podráždění; Kokamidopropyl betain je poměrně bezpečný.

3. Pěnivost a nápadné zahušťovací vlastnosti

4. S tvrdou vodní odolností, antistatickou vlastností, Cocamidopropyl Betaine má mnoho použití.

5. Kokamidopropyl Betain funguje perfektně s mnoha dalšími chemickými pomocnými látkami. to výrazně zvýší jeho účinky.

Aplikace:

1. Kokamidopropyl Betain se používá k výrobě produktů pro péči o vlasy a péči o pokožku. Také v mnoha pracích prostředcích

2. Zvláště vhodné k přidávání do jemných výrobků pro péči o děti. 3.

3. Další použití zahrnuje čisticí prostředek, smáčedlo, zahušťovadlo, antistatický prostředek, baktericid.

Cocamidopropyl Betaine je mírný, biologicky odbouratelný a viskozitní a pěnové povrstvovací činidlo. Má vynikající viskozitu a stabilitu pěny.

Kokamidopropylbetain je odvozen z obnovitelných přírodních zdrojů. Má mnoho různých použití ve výrobcích, jako jsou bublinky, šampony, tekuté ruční mýdla, čistící krémy a pleťové vody, sprchové gely, pet šampony atd. Cocamidopropyl Betaine poskytuje vynikající smáčení a dává dobré pěny a pěny.

Cokamidopropyl Betaine se běžně vyskytuje v našem každodenním šamponu, sprchovým gelu, čisticím prostředku na obličej atd. Zlepšuje měkkost vlasů a pokožky. Při smíchání s jinými vhodnými povrchově aktivními látkami bude lepší zhušťovací účinek. Kokamidopropylbetain může být také použit jako kondicionační činidla, sterilizační činidla, antistatické činidla atd.

Vzhledem k tomu, že Cocamidopropyl Betaine má dobrý bublinkový efekt, běžně se používá i na těžbě ropy, hlavní aplikace je jako redukční činidlo pro viskozitu.

Použití oblastí:

Čisticí a nábytkářské výrobky

Výrobky na praní a mytí nádobí

Výrobky osobní péče

Výrobky pro úpravu vody

--------------------------------

Kokamidopropylbetain (CAPB) 30, 35 je amfoterní povrchově aktivní činidlo. Zvláštní chování amfoterních látek souvisí s jejich obojetným vlastnictvím; To znamená, že v jedné molekule se nacházejí aniontové i kationtové struktury. Kokamidopropyl betaine (CAPB) 30, 35 je chemikálie s vysokým objemem výroby, představovaná CAS č. 61789-40-0 a 70851-07-9. Veškeré relevantní fyzikálně-chemické, toxikologické a ekotoxikologické údaje, které jsou dosud k dispozici, jsou uvedeny v tomto dokumentu.

 

 

Aplikace přípravku Cocamidopropyl Betain (CAPB) 30, 35 v přípravcích na osobní péči vzrostla v posledních letech díky relativní mírnosti ve srovnání s ostatními povrchově aktivními látkami. Celkově bylo v nedávné době vyrobeno 200 000 000 tun kokamidopropylbetainu (CAPB) 30, 35. Používají se převážně jako kosmetická přísada (50% vyrobeného objemu), jako jsou šampony a jako detergent (50% vyrobeného objemu), jako jsou mycí prostředky na ruce apod. Koncentrace kokamidopropylbetainu (CAPB) 30, 35 v čistících a osobní péči se pohybuje až do 30% - 35% aktivní hmoty.

----------------------

Kokamidopropylbetain (CAPB) 30, 35 je syntetická povrchově aktivní látka odvozená od kokosového oleje a dimethylaminopropylaminu. Jedná se o zwitterionovou chemickou sloučeninu s kvartérním amoniovým kationtem. Kokamidopropyl betaine (CAPB) 30, 35 je viskózní světle žlutá průhledná tekutina a používá se jako povrchově aktivní činidlo v lázních jako jsou šampony a ruční mýdla av kosmetice jako emulgátor a zahušťovadlo a ke snížení podráždění čistě iontové povrchově aktivní látky by způsobily . Kokamidopropyl betaine (CAPB) 30, 35 také funguje jako antistatický prostředek ve vlasových kondicionérách.

 

Kokamidopropylbetain (CAPB) 30, 35 je derivát kokamidu (směs sloučenin odvozených z kokosového oleje) a glycinbetain (forma betainu).

Kokamidopropylbetain (CAPB) 30, 35 je povrchově aktivní činidlo se střední pevností. Obvykle nebude dráždit pokožku nebo sliznice. Některé studie uvádějí, že to je alergen. Kokamidopropyl betaine (CAPB) 30, 35 má také antiseptické vlastnosti. Tyto vlastnosti umožňují, aby byly důležitou složkou osobních hygienických komodit. Je kompatibilní s jinými kationtovými, aniontovými a neionogenními povrchově aktivními látkami.

Do značné míry nahrazuje kokamidopropylbetain (CAPB) 30, 35 kokamid DEA.

-----------------------

Nebezpečí a varování:

Cokamidopropyl betaine (CAPB) 30, 35 je složka obsažená v tolika výrobcích osobní péče, jako je šampon, zubní pasta a tělový prášek. Je vyráběn z kokosových ořechů a používá se k výrobě pěnových výrobků. Protože kokamidopropyl betaine (CAPB) 30, 35 pochází z kokosového oleje, dokonce i některé komodity osobní péče označené jako přírodní ještě obsahují. Přestože je všeobecně známo, že Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 je bezpečný, někteří lidé mohou mít i po kontaktu s ním negativní reakce.

 

Alergické reakce:

Kokamidopropyl betaine (CAPB) 30, 35 může v některých případech skončit alergickými reakcemi. Mohlo by to být podrážděná kůže a vyrážky.

Další potíže s kůží:

Výrobky obsahující Cocamidopropyl Betain (CAPB) 30, 35 mohou rovněž způsobit vážné kožní reakce, jako je pálení a svědění. Někdy je dokonce spjata s puchýřovitou kůží, zejména u výrobků s množstvím nečistot.

Oční dráždivost:

Jako složka šamponů jak pro dospělé, tak pro děti, se kokamidopropylbetain (CAPB) 30, 35 může snadno dostat do očí. To může vést k některým problémům, jako je podráždění očí.

----------------------

Bezpečnost:

Kokamidopropyl betaine (CAPB) 30, 35 byl pro některé uživatele považován za příčinu některých alergických reakcí. Ovšem kontrolovaný pilotní výzkum zjistil, že tyto případy mohou představovat dráždivé reakce spíše než skutečné alergické reakce. Kromě toho výsledky lidských výzkumů ukázaly, že kokamidopropylbetain (CAPB) 30, 35 má malý senzibilizační potenciál, pokud jsou nečistoty s amidoaminem (AA) a dimethylaminopropylaminem (DMAPA) nízké a těsně kontrolované. Mnoho výzkumů také dospělo k závěru, že většina zjevných alergických reakcí na kokamidopropylbetain (CAPB) 30, 35 je pravděpodobnější kvůli amidoaminu.

-------------------

Technické údaje kokamidopropylbetainu 35:

Testovací položka

Standard

Výsledek

Vzhled
Kokamidopropyl betaine 35

Světle žlutá kapalina, čistá

Dodržuje

Identifikace
Kokamidopropyl betaine 35

Měli by vyhovovat.

Dodržuje

pH

5.0 ~ 7.0

5.71

Volný obsah aminu

≤ 0,5%

0,2%

Chlorid sodný

≤ 6,0%

5,4%

Volná kyselina chlorovodíková

≤ 100ppm

Nezjištěno

Spec. Gravitace

1,045 ~ 1,070

1,057

Barva (APHA)

≤ 200

100

Stanovení
Kokamidopropyl betaine 35

34% ~ 36%

35,2%

Nejvyšší kvalita, Čistá Cocamidopropyl Betaine 30/35 Factory v Číně; Dodavatelé surovin China Cocamidopropyl Betaine v Číně. Čína Cocamidopropyl Betaine 35/30 API Výrobci v Číně.

Pokud hledáte kokamidopropyl betaine 30/35 (kabina, kapb) cas 61789-40-0, kontaktujte nás. Jsme jedním z předních a profesionálních výrobců a dodavatelů v této oblasti v Číně. K dispozici je konkurenceschopná cena a dobrý poprodejní servis.
Hot Tags: kokamidopropyl betain 30/35 (kabina, capb) cas 61789-40-0, výrobce, dodavatelé, cena
Dotaz